Arbejde og parforhold

- Hvordan kan man afbalancere sit arbejdsliv med sit privatliv? - Hvorfor er det ofte så svært at få tid nok til begge dele? - Er der en formel for at få det hele til at hænge sammen? Både så det er en fordel for forretningen/jobbet og for parforholdet/familien!

Hvorfor er det så vigtigt som selvstændig, at man har et godt parforhold? Det er fordi det er en meget vigtig ressource til at kunne give sin virksomhed fuld opmærksomhed, og samtidig en inspirationskilde, når det er svært. 

Jeg er par-coach/terapeut med 25 års erfaring som selvstændig terapeut og coach. Jeg har fornyligt skrevet en vejviser specielt til selvstændige med 7 konkrete råd til hvad der skal til, for at få ro derhjemme, og få glæde af den ressource, som ens partner og ægtefælle er.

Det betyder uendeligt meget, at man har det godt med sin ægtefælle, når man skal koncentrere sig som selvstændig – og samtidig er det jo også dejligt at have et godt parforhold.

Skriv dit navn og din email i tilmeldingen nederst på denne side. Så sender jeg dig helt gratis min vejviser om "parforhold og selvstændig virksomhed".  


Mit navn er Mikael Hoffmann, og jeg er 59 år. Jeg selv som sagt har været selvstændig psykoterapeut og coach i 25 år (jubilæum i juni 2019), og i alle de år har der både været op- og ned-ture. Jeg har i perioder været nødt til at tage et supplerende job, for at kunne betale mine regninger. Jeg har (heldigvis det meste af tiden) oplevet stor succes og tjent masser af penge. Nok især i de senere år, men det var formentlig fordi jeg fra starten som selvstændig ikke kendte formlen for succes. Jeg var ikke klar over hverken holdning/indstilling eller kommunikationsmetoder. Det var mere tilfældigheder, der gjorde, at jeg klarede den. Og jeg var heldig, for selv om rejsen som selvstændig har været meget forskelligartet, har den både været god og spændende, og jeg har ikke fortrudt noget som helst.

Jeg har som det sikkert godt kan fornemmes meget erfaring i denne branche, og har flere end 10.000 klienttimer bag mig i min klinik. Endvidere har jeg skrevet og udgivet ikke færre end 5 bøger om parforhold, og jeg er jævnligt i medierne.

Mikael Hoffmann

På baggrund af min mangeårige erfaring med parforhold, selvstændige erhvervsdrivende og med parterapi har jeg samlet 7 konkrete råd til at finde balance mellem arbejdsliv og privatlivet med parforhold, børn, venner og fritidsinteresser – og blive i stand til at udvikle både arbejdsliv og parforhold!

Vejviser til arbejde og parforhold

I vejviseren vil jeg gennemgå værktøjer, færdigheder og strategier, som på en letforståelig måde vil hjælpe dig med at få overensstemmelse mellem arbejde og privatliv. 

De 7 konkrete råd til forbedring af både parforhold og arbejde er: 1. Struktur i hverdagen 2. De tre trin til behovsdækkelse og indfrielse af ønsker 3. Personlig planlægning med forretning og privatliv 4. Sådan prioriterer du mest hensigtsmæssigt 5. Salgssprogene / Kærlighedssprogene til behovsdækkelse 6. Fire tips til at fjerne misforståelser i parforholdet 7. Værdiafklaring / Forventningsafstemning  

Disse er kapitlerne i den Vejviser, jeg gerne vil forære dig helt gratis.

At køre bil Et parforhold (og et arbejde) kan sammenlignes lidt med at køre i bil. Der skal hele tiden justeres på rattet, når man kører. Hvis du drejer for meget til højre eller venstre, risikerer du enten at havne i grøften eller køre ind i en modkørende. Men hvis du véd, hvordan du skal bruge rattet, holder bilen sig trygt og sikkert på vejen.  

Parforholdets Færdselsregler

At skabe værdi Dog er der én ting, der forbliver den samme, uanset hvad, og det er, at hvis man giver folk dét, de gerne vil have, BLIVER de så glade. Det vil aldrig ændre sig, og det gælder både i forretningsverdenen og i parforholdet. 

Gæt engang Men for at FORSTÅ, hvad henholdsvis kunder og ægtefælle/partner vil have, bliver man nødt til at kommunikere. Ellers er og bliver det en gættekonkurrence, hvor man risikerer at gætte forkert. Ved forkerte gæt kan man miste enten indtægt eller parforhold – eller begge dele...


Et godt parforhold med glæde og overskud


I min vejviser til selvstændige kommer jeg ind på helt konkrete værktøjer, der vil gøre jer i stand til at forstå hinanden og føle jer forstået af partneren. Disse værktøjer kan også bruges i forretningen i forhold til kunderne.

Flere nyttige informationer om arbejde og parforhold Du vil efterfølgende også modtage nogle mails fra mig med vigtige informationer og tips om løsningen af problemerne i relation til arbejde og parforhold. Jeg vil på ingen måde spamme dig - kun sende dig nyttig info.

Hvis du ikke kan finde bekræftelses-mailen i din inbox, er den måske den havnet i spam-bakken. I mailens emnelinie vil der stå: ”Svar påkrævet: Bekræft venligst din anmodning om oplysninger” og mailen er afsendt fra post@MikaelHoffmann.dk For at finde mailen kan du eventuelt i din mail-box nøjes med at søge på ordet ”påkrævet”.

Skriv dit fornavn og din email-adresse herunder, og tryk på det blå link. Derefter vil du i din mail-box modtage en mail, hvor du accepterer, at du vil modtage mit hæfte helt gratis. Efterfølgende får du en ny mail fra mig med pdf-filen. 

Med det samme vil du få en mail med emnelinjen: "Arbejdsliv og Parforhold for Selvstændige Erhvervsdrivende". Klik på linket nederst i teksten "Claim your download", og du kan gemme PDF-filen på din computer. 

God fornøjelse med læsningen.